Cinewall zonder haard of met haard, voor welke ga jij?

Stel jouw droom cinewall zonder haard of met haard samen, al vanaf €800,-

Cinewall zonder haard modern design

Wat is een Cinewall zonder Haard?

Een cinewall zonder haard is een stijlvolle en functionele wandoplossing die perfect past in elk modern interieur. Of je nu kiest voor een cinewall zonder haard of een cinewall met opbergruimte, deze veelzijdige oplossing biedt zowel esthetische als praktische voordelen. Maar wat houdt een cinewall zonder haard precies in, en waarom zou je er een willen? In dit artikel duiken we diep in de wereld van cinewalls en helpen we je de beste keuze te maken.

Wat is een Cinewall met haard Haard?

Een cinewall met haard combineert de functionaliteit van een entertainmentcentrum met de sfeer en warmte van een ingebouwde haard. Dit type cinewall biedt niet alleen een centrale plek voor je televisie en media-apparatuur, maar voegt ook een gezellige, warme ambiance toe aan je woonkamer. Of je nu kiest voor een elektrische haard of een gashaard, de cinewall met haard biedt een stijlvolle en praktische oplossing die zowel esthetische als functionele voordelen biedt. Deze veelzijdige optie is perfect voor wie zijn interieur een knusse en luxe uitstraling wil geven.

Verschillende Soorten & stijlen Cinewalls:

Cinewall zonder Haard

Een cinewall zonder haard is een strakke, moderne wand waar je je televisie naadloos in kunt integreren. Dit type cinewall biedt een minimalistische uitstraling en is ideaal voor wie houdt van een clean en opgeruimd interieur. Bovendien is een cinewall zonder haard vaak goedkoper dan een variant met haard, waardoor het een budgetvriendelijke optie is.

Cinewall zonder haard met TV in het zwart en opbergruimte

Cinewall met Opbergruimte

Voor wie functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan, is een cinewall met opbergruimte de perfecte keuze. Deze cinewalls zijn ontworpen met ingebouwde kasten en schappen, zodat je al je media-apparatuur, boeken en andere spullen netjes kunt opbergen. Een cinewall met kastruimte biedt niet alleen een opgeruimd uiterlijk, maar ook extra opbergmogelijkheden, wat vooral handig is in kleinere woonruimtes.

Zwarte 3d cinewall groot

Cinewall Zwart

Een zwarte cinewall voegt een vleugje elegantie en luxe toe aan je woonkamer. Dit stijlvolle design past perfect in een modern interieur en kan gecombineerd worden met diverse kleuren en materialen voor een unieke look. Een cinewall zwart kan ook goed samengaan met andere design-elementen zoals metalen accenten of hout voor een industrieel chic effect.

Speciale Cinewall Opties

Bestel een cinewall met haard en opbergruimte

Cinewall met Haard en Opbergruimte

Als je op zoek bent naar zowel warmte als opbergruimte, dan is een cinewall met haard en opbergruimte ideaal. Deze combinatie biedt niet alleen een knusse sfeer, maar ook voldoende ruimte voor al je spullen. Een cinewall met haard en opbergruimte is een geweldige oplossing voor wie gezelligheid en functionaliteit wil combineren.

Zwarte TV cinewand / wall

TV Cinewall

Een TV cinewall is specifiek ontworpen om je televisie centraal te plaatsen en te omringen met prachtige panelen of opbergruimte. Dit type cinewall zorgt voor een ultieme kijkervaring in je eigen huis. Door je TV cinewall op maat te laten maken, kun je ervoor zorgen dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en je een opgeruimd en gestroomlijnd uiterlijk behoudt.

Cinewall met Panelen

Panelen geven je cinewall een stijlvolle en gestructureerde uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, zodat je altijd een design vindt dat perfect bij je interieur past. Een cinewall met panelen kan ook akoestische voordelen bieden, vooral als je kiest voor cinewall met akoestische panelen. Deze panelen verbeteren de geluidskwaliteit in de kamer en verminderen echo’s en galm. Wij raden de panelen van Isodeco aan.

Cinewall marmer wit

Cinewall Marmer

Een cinewall van marmer of met een marmer look voegt een gevoel van luxe en klasse toe aan je woonkamer. Dit materiaal is niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een cinewall marmer look kan een vleugje tijdloze elegantie toevoegen aan elke ruimte, zonder de hoge kosten van echt marmer.

cinewall zwart met marmer

Cinewall Wandpaneel

Een cinewall met wandpaneel is een andere populaire optie. Wandpanelen kunnen variëren van hout tot metaal tot glas, en ze bieden een unieke manier om je cinewall aan te passen aan je specifieke smaak en interieurstijl. Ze voegen textuur en diepte toe aan je muur, waardoor je cinewall echt opvalt.

De Kosten van een Cinewall

Gemiddelde Prijzen van Cinewalls

De kosten van een cinewall kunnen sterk variëren, afhankelijk van de gekozen materialen, het design en de extra functies zoals een haard of opbergruimte. De gemiddelde prijs voor een cinewall ligt tussen de €800 en €5000. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de prijzen kunnen verschillen per aanbieder en dat het vergelijken van verschillende opties je veel geld kan besparen. Door goed te vergelijken kun je een cinewall vinden die perfect past binnen je budget en je interieurwensen.

Kostenfactoren

Materialen

De materialen die gebruikt worden voor je cinewall spelen een grote rol in de totale kosten. Een cinewall met akoestische panelen of een marmer look zal duurder zijn dan een standaard cinewall van MDF. Ook de afwerking en de kwaliteit van de gebruikte materialen kunnen de prijs beïnvloeden. Het is belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen die lang meegaan en hun schoonheid behouden.

Installatie

De installatiekosten kunnen ook variëren. Sommige aanbieders kunnen je cinewall binnen een dag realiseren, wat handig is en vaak kostenbesparend werkt. Zorg ervoor dat je dit aspect meeweegt bij het vergelijken van prijzen. Installatie door professionals zorgt ervoor dat je cinewall stevig en veilig is gemonteerd, wat essentieel is voor een langdurig gebruik.

Installatie

De installatiekosten kunnen ook variëren. Sommige aanbieders kunnen je cinewall binnen een dag realiseren, wat handig is en vaak kostenbesparend werkt. Zorg ervoor dat je dit aspect meeweegt bij het vergelijken van prijzen. Installatie door professionals zorgt ervoor dat je cinewall stevig en veilig is gemonteerd, wat essentieel is voor een langdurig gebruik.

Kosten en Installatieduur van Verschillende Types Cinewalls

Type CinewallKostenInstallatieduur
Cinewall met Opbergruimte€1.500 - €5.5001 - 2 dagen
Cinewall Zwart€1.200 - €4.5001 dag
Cinewall met Haard en Opbergruimte€1.500 - €8.5001 - 3 dagen
Cinewall zonder Haard€800 - €4.5001 dag
TV Cinewall€800 - €4.0001 dag
Cinewall met Panelen€1.500 - €5.0001 - 2 dagen
Cinewall Marmer€1.000 - €6.0001 dag
Cinewall Wandpaneel€1.000 - €4.0001 dag

Conclusie

Een cinewall is een fantastische toevoeging aan elk modern interieur, of je nu kiest voor een cinewall zonder haard, met opbergruimte, zwart, of een luxe marmer look. Het is belangrijk om goed te vergelijken en te letten op de kwaliteit en prijs van de cinewall. Door slimme keuzes te maken en te kiezen voor een betrouwbare leverancier, kun je genieten van een prachtige cinewall die perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Met deze uitgebreide gids hopen we je voldoende te hebben geïnformeerd over de verschillende opties en kosten van cinewalls. Veel succes met het vinden van de perfecte cinewall voor jouw woning!

Vergelijk en Bespaar

Bij het kopen van een cinewall is het essentieel om prijzen en aanbieders te vergelijken. Door grondig te vergelijken en op zoek te gaan naar aanbiedingen, kun je vaak een cinewall vinden die goedkoper is zonder in te leveren op kwaliteit. Veel aanbieders bieden regelmatig kortingen en speciale deals, dus houd hier rekening mee bij je aankoopbeslissing.

Veelgestelde Vragen

De gemiddelde prijs van een cinewall varieert tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van het ontwerp, de materialen en de extra functies zoals opbergruimte of een haard.

De installatie van een cinewall kan vaak binnen een dag worden voltooid, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de ervaring van de installateur.

Ja, er zijn zeker goedkopere opties beschikbaar. Het is belangrijk om goed te vergelijken en op zoek te gaan naar aanbiedingen en kortingen om de beste deal te vinden.

Cinewalls kunnen worden gemaakt van diverse materialen zoals MDF, hout, marmer, en akoestische panelen. De keuze van het materiaal beïnvloedt zowel de prijs als de duurzaamheid van de cinewall.

Ja, veel aanbieders bieden de mogelijkheid om cinewalls op maat te maken, zodat deze perfect passen bij jouw specifieke wensen en de afmetingen van je kamer

Kosten berekenen cinewall Zonder of met haard

Bereken hier je kosten voor je cinewall en bespaar tot 50%

Cinewall zonder haard

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Stap 1. Wat wil je in deze cinewall hebben?

Je kunt meerdere opties selecteren.

Wat wil je in deze cinewall hebben?
Wil je extra uitsparingen in je cinewall? Selecteer ze dan hier! Zo niet, ga dan voor "Gewoon zoals op de foto"