Cinewall met Haard: Stijlvol en Praktisch voor Elk Huis

Ontdek hoe je de perfecte cinewall met haard realiseerd.

Cinewall met haard en opbergruimte en soundbar in het wit

Een cinewall met haard ook wel TV wand met haard genoemd is de perfecte manier om je woonkamer stijlvol en praktisch in te richten. Deze oplossing combineert je televisie, open haard en opbergruimte in één mooi geheel.

Of je nu een kleine woonkamer hebt of een grote ruimte, een TV wand met haard past altijd goed. Het zorgt voor een moderne uitstraling en een gezellige sfeer in je huis. In dit artikel lees je over de voordelen, de verschillende soorten cinewalls, en krijg je tips om de beste keuze te maken, ongeacht je budget.

Waarom kiezen voor een cinewall met haard?

Een TV wand met haard is veel meer dan alleen een tv meubel; het is een compleet tv wand dat je huis een luxe uitstraling geeft. Hier zijn een paar redenen waarom een cinewall een slimme keuze is:

  • Moderne Look: Een cinewall met haard geeft je interieur een strakke, moderne uitstraling.
  • Ruimtebesparend: Door je tv, haard en opbergruimte te combineren, gebruik je de ruimte in je huis optimaal.
  • Praktisch en Handig: Naast je open haard en tv biedt de cinewall ook ruimte voor boeken, decoraties en je multimedia-apparatuur.
  • Gezellig en Warm: De ingebouwde haard zorgt voor extra warmte en een uitnodigende sfeer, vooral in de winte

Verschillende soorten cinewalls met haard

Er zijn verschillende soorten TV wanden met haard, geschikt voor verschillende smaken en behoeften. Hier zijn enkele van de populairste opties

Prachtige TV wand met haard 3 zijdig in het wit

Cinema wall met haard 3 zijdig

Deze cinewall heeft een 3D-effect, waarbij de haard van drie kanten zichtbaar is. Dit is een uitstekende keuze voor wie een opvallende en luxe uitstraling zoekt.
cinewall met kast in de aanbouw

Cinewall kast met haard

Als je naast een stijlvolle haard ook extra opbergruimte wilt, is een cinewall kast met haard ideaal. De ingebouwde kasten helpen je om je woonkamer netjes en georganiseerd te houden.

Cinewall kast kant en klaar

Wil je snel een cinewall in huis halen zonder gedoe? Kies dan voor een kant-en-klare cinewall kast. Deze worden volledig voorbereid geleverd en kunnen binnen één dag worden geplaatst.

Kleine Cinewall

Heb je een kleinere woonkamer? Dan is een kleine cinewall een goede optie. Deze compacte modellen nemen minder ruimte in beslag, maar bieden dezelfde voordelen als de grotere cinewalls.

Cinewall met haard en opbergruimte

Dit type cinewall combineert de gezelligheid van een haard met handige opbergruimte. Het is een perfecte keuze voor wie een multifunctionele en goed georganiseerde woonkamer wil.

Wat kost een TV wand met haard?

De prijs van een TV wand met haard hangt af van het ontwerp, de materialen en de installatie. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  • Basis Cinewall: Vanaf €1250 voor een eenvoudig model met minimale opbergruimte.
  • Uitgebreide Cinewall: Tot €5000 of meer voor een maatwerkoplossing met hoogwaardige materialen.

Het is belangrijk om niet alleen op de prijs te letten, maar ook op de kwaliteit van de materialen. Goedkopere materialen zoals MDF zijn misschien aantrekkelijk, maar massief hout of fineer gaat langer mee en ziet er beter uit.

Tips voor het maken van de perfecte keuze voor de cinewall met haard

Bij het kiezen van een cinewall met haard moet je op een paar dingen letten:

  • Vergelijk Opties: Neem de tijd om verschillende aanbieders te bekijken en vergelijk hun prijzen en kwaliteit.
  • Professionele Installatie: Zorg ervoor dat je cinewall goed wordt geïnstalleerd door een ervaren vakman, voor de beste veiligheid en afwerking.
  • Veiligheid Eerst: Kies een haard die aan alle veiligheidsnormen voldoet, vooral als je kinderen of huisdieren hebt. Moderne haarden hebben vaak veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling bij oververhitting.

Conclusie

Een TV wand met haard is een slimme investering die je huis niet alleen mooier maakt, maar ook praktischer. Of je nu kiest voor een cinema wall met haard 3 zijdig, een cinewall kast met haard, of een kleine TV wand, er zijn veel mogelijkheden voor elke ruimte en elk budget. Zorg ervoor dat je goed onderzoekt wat je opties zijn, prijzen vergelijkt, en kiest voor kwaliteit.

Veelgestelde Vragen

Een cinewall met haard combineert je televisie, haard en opbergruimte in één moderne, georganiseerde wandoplossing die je interieur een luxueuze uitstraling geeft.
Je kunt kiezen uit elektrische haarden, gashaarden en bio-ethanol haarden, afhankelijk van je voorkeur en wat praktisch is voor je huis.

Ja, cinewalls met haard kunnen volledig op maat worden gemaakt zodat ze perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan je specifieke wensen.

Ja, zolang ze volgens de juiste veiligheidsnormen zijn geïnstalleerd en voorzien zijn van moderne veiligheidsfuncties.

Overweeg je een Cinewall te Kopen?

Denk je eraan om een cinewall met haard te kopen? Bekijk dan goed welke opties er zijn en wat het beste past bij jouw woning en budget. Er zijn zowel kant-en-klare cinewalls als op maat gemaakte oplossingen beschikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek welke cinewall met haard het beste bij jou past.

Een cinewall laten plaatsen en compleet uitbesteden?

Wij denken graag met je mee en ontwerpen jouw tv wand met haard graag voor je! Zodat je lekker kunt genieten.

Onze cinewalls zijn ook kant en klaar te leveren. Denk hierbij dan wel aan bijvoorbeeld standaard maten, maatwerk is altijd mogelijk bij ons. Je kunt ons ook op Pinterest bekijken voor inspiratie

Kosten berekenen cinewall met haard

Bereken hier je kosten voor je TV wand en bespaar tot 50%

Cinewall met haard – Voor elk budget – Direct leverbaar

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Stap 1. Wat wil je in deze cinewall hebben?

Je kunt meerdere opties selecteren.

Wat wil je in deze cinewall hebben?
Wil je extra uitsparingen in je cinewall? Selecteer ze dan hier! Zo niet, ga dan voor "Gewoon zoals op de foto"