Badkamer laten stucen zonder zorgen, de snelle weg naar vakmanschap

Laat je badkamer stucen! Wij brengen de beste stukadoor van de stad rechtstreeks naar jouw voordeur voor de beste prijs!

Klanten geven ons een 9,1

waterdicht stucwerk

Badkamer laten stucen? Het vergelijken van stukadoors kost veel tijd

Offertes vergelijken kan veel tijd kosten, en het vinden van de perfecte deal kan een uitdaging zijn. Veel mensen worden helaas geconfronteerd met het risico van te hoge prijzen en mogelijke oplichting bij het zoeken naar stukadoors. Maar besparen op een stukadoor is niet de oplossing. Het is belangrijk om de juiste vakman te vinden voor je klus, omdat iedere stukadoor zijn eigen specialiteiten heeft. Kies verstandig en vind de perfecte stukadoor voor het stucwerk in jouw badkamer. Kwaliteit en vakmanschap maken echt het verschil voor stuc in je badkamer.

Voor welke trend ga jij?

Glad stucwerk waterdicht

(Aquastuc)

Klassieke keuze voor badkamers, waarbij een gladde, naadloze afwerking wordt gecreëerd die gemakkelijk te reinigen is.

Vanaf: €50 m²

Beton ciré waterdicht

(Beton cire donker)

Bekend als gewreven beton, is een populaire keuze voor badkamers vanwege zijn moderne en industriële uitstraling.

Vanaf: €119,50 m²

Bathroom concrete look

Betonlook waterdicht

(Beton cire)

Deze trendy techniek bootst het uiterlijk van echt beton na en voegt een industriële, eigentijdse uitstraling toe aan de badkamer.

Vanaf: €110 m²

Beton ciré in de badkamer

Venetiaans stucwerk

(Meerdere lage)

Een luxe afwerkingstechniek waarbij meerdere lagen gekleurde pleister worden aangebracht en gepolijst voor een rijke uitstraling.

Vanaf: €134,50 m²

Beton cire in de badkamer

Wij zoeken voor jou!

Stop met zoeken en laat het werk aan ons over! Wij hebben een groot netwerk aan betrouwbare stukadoors die voor jou aan de slag kunnen voor voortreffelijke prijzen.

Wij vinden de beste deal

Wij vinden de beste deal en regelen 6 maanden garantie voor het vakwerk, wij screene al onze stukadoors grondig en zorgen dat ze perfect werk leveren voor een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor stucmatch?

Snel

Wij zijn snel beschikbaar, meestal kunnen wij al binnen 3 dagen een gestucte badkamer opleveren.

Betrouwbaar

Wil je dat je stuc in de badkamer er ook echt op blijft zitten? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Betaalbaar

Wij vinden een stukadoor die past bij je budget, zo heb je betaalbaar stucwerk in je badkamer.

Bekijk wat onze klanten zeggen

Lisa Meer
Was opzoek naar een stukadoor
Lees verder
Fantastische ervaring met StucMatch! Vanaf het eerste contact tot de laatste streek waren ze professioneel en vriendelijk.
Thomas de Vries
Wilde graag betonlook in zijn badkamer
Lees verder
Onze badkamer ziet er nu weer prachtig.
Sarah
Kon geen goede deal vinden
Lees verder
Het eindresultaat was perfect, en ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardig stucwerk
Vorige
Volgende
Martijn & Anouk
Martijn & Anouk
Was opzoek naar een stukadoor
Lees verder
Mijn badkamer ziet er nu geweldig!
Eva Molenaar
Had een stukadoor snel nodig
Lees verder
Wij zijn erg tevreden, de stukadoor die aangeraden is heeft prachtig werk verricht en was snel beschikbaar.
Femke
Wilde graag betonlook
Lees verder
Ik raad de stukadoors van Stucmatch aan.
Vorige
Volgende
Sanna de wit
Had een strak budget
Lees verder
Normaal gebruik ik nooit mijn naam in een review, maar ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Nog nooit heb ik ergens zo goede prijs voor gehad.
Rick
Moest snel een stukdoor hebben
Lees verder
Ik had een druk schema en een strakke deadliine, ze hebben zich aan de afspraken gehouden.
Lucas Hendriks
Lucas Hendriks
Had geen zin om zelf te stucen
Lees verder
Ik was op zoek naar een goede stukadoor, maar kon niks vinden wat bij mijn budget paste, gelukkig heeft stucmatch mij goed kunnen helpen.
Vorige
Volgende

Vaak gestelde vragen

Met Stucmatch vind je moeiteloos de ideale stukadoor voor jouw project. Door simpelweg een prijsaanvraag te doen, nemen wij het over en zoeken we de beste deal voor je. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en betaal je nooit te veel.

Soms komt het wel is voor dat de stukadoor vraagt om een kleine aanbetaling. Vaak bij grote klussen boven de €1200 euro. De stukadoor mag dit vragen om de kosten te dekken voor de materialen.

Je hebt altijd minimaal 6 maanden garantie op het stucwerk, in sommige gevallen zelfs langer.

Wij doen niet aan voorrijkosten! Wij stucen zonder voorrijkosten. U betaalt pas echt alleen wanneer de klus geklaard is.

Onze stukadoors kunnen meestal binnen 2 dagen al beginnen.

Beton ciré in de badkamer heeft ook nadelen. Het is bijvoorbeeld dan traditionele tegels en het is soms wat minder duurzaam. Lees hier meer over de nadelen.

Doe een aanvraag en ontvang een gratis vrijblijvend prijsvoorstel

Professioneel badkamer stucen nodig?

Wanneer je besluit om je badkamer te laten stucen, wil je natuurlijk dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan stucwerkopties, variërend van traditioneel glad stucwerk tot moderne betonlook en decoratieve afwerkingen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste afwerking voor jouw badkamer, en ons ervaren team van stukadoors zorgt ervoor dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet. 

Een stukadoor die bezig is

Badkamer stucen voor vakmanschap en maatwerk.

Bij ons staat badkamer stucen voor vakmanschap en maatwerk. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, zorgen wij voor een perfect gestucte badkamer die jarenlang mooi blijft. Ontdek ons assortiment stucwerkopties en laat je adviseren door onze experts voor een badkamer die past bij jouw stijl en wensen.

Wat is beton ciré?

Beton ciré, letterlijk vertaald uit het Frans als “gewaxt beton”, is een populair materiaal om een moderne, industriële uitstraling te creëren in interieurdesign. Het is niet echt beton, maar eerder een duurzame, waterbestendige pleister gemaakt van cement, fijn zand of kiezelstenen, hars en pigment. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om het in dunne lagen (ongeveer 3 mm) aan te brengen op verschillende oppervlakken zoals vloeren, muren, werkbladen en zelfs meubels.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van beton ciré:

  • Veelzijdigheid: Toepasbaar op verschillende oppervlakken, nieuw of bestaand (zelfs tegels!).
  • Dunn profiel: Verhoogt de vloerniveaus niet aanzienlijk en neemt geen muuroppervlak in beslag.
  • Duurzaamheid: Sterk en bestand tegen slijtage.
  • Waterdichting: Maakt het geschikt voor badkamers en keukens.
  • Esthetiek: Creëert een gladde, naadloze en moderne betonlook met een natuurlijke variatie in kleur en textuur.

Over het algemeen biedt beton ciré een stijlvolle en praktische manier om een vleugje industriële chic toe te voegen aan uw woonruimte.

Je badkamer stucen gaat nog veel verder

Bij ons gaat badkamer stucen verder dan alleen het aanbrengen van een laagje gips. We geloven in het creëren van een badkamerervaring die al je zintuigen prikkelt. Naast ons vakmanschap in stucwerk, kunnen we je adviseren over het gebruik van kleuren, texturen en verlichting om de sfeer in jouw badkamer te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende spa-achtige omgeving of een levendige en energieke ruimte, wij hebben de kennis en expertise om jouw visie werkelijkheid te maken. Laat ons je begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste materialen tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Maak van jouw badkamer, een speciaal plekje

Stucwerk voor jouw badkamer hoeft niet alleen functioneel te zijn, het kan ook een artistiek statement zijn. Bij ons begrijpen we de kracht van stucwerk als een expressiemiddel. Onze ervaren stukadoors zijn niet alleen bedreven in het creëren van gladde en naadloze oppervlakken, maar ze zijn ook getalenteerd in het toevoegen van artistieke details en texturen die jouw badkamer een uniek karakter geven. 

Of je nu kiest voor een subtiele reliëfpatroon of een gedurfd sculpturaal effect, wij zorgen ervoor dat jouw badkamer een ware blikvanger wordt. Laat ons je helpen bij het realiseren van een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich.

Waarom een badkamer zelf stucen eigenlijk niet zo goed idee is?

Zelf je badkamer stucen is een uitdagende klus die veel kennis en ervaring vereist, plus de nodige investeringen in gereedschap. Als het niet goed gaat, kan dit voor extra problemen zorgen. Als je toch zelf aan de slag wilt, is het aan te raden om professionele begeleiding te zoeken om teleurstelling te voorkomen. De gemiddelde kosten voor zelf stucen liggen rond de 600 euro, inclusief de aanschaf van gereedschap dat je waarschijnlijk maar één keer zult gebruiken, tenzij je meer stucplannen hebt. Bij ons kost het laten stucen van een gemiddelde badkamer, zonder betonlook, ongeveer 900 euro, en dan hoef je je geen zorgen te maken over het aanbrengen van gips.

Badkamer laten stucen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Stap 1. Wat wil je in deze cinewall hebben?

Je kunt meerdere opties selecteren.

Wat wil je in deze cinewall hebben?
Wil je extra uitsparingen in je cinewall? Selecteer ze dan hier! Zo niet, ga dan voor "Gewoon zoals op de foto"